Dan državnosti in zaključek šolskega leta

Spoštovani učenci, učitelji, ostali zaposleni in starši!

Pomemben dan je za nami. To je bil zadnji šolski dan v tem šolskem letu, ki smo ga obogatili s slavnostnim dogodkom v čast dnevu državnosti (25. junij) in zaključku uspešnega šolskega leta. Zdravljica je napovedala praznično vzdušje, učenci pa so prispevali lep kulturni program. Z ubranim petjem so ga obogatili mlajši otroški PZ, starejši otroški PZ, mladinski PZ, učiteljski PZ, z instrumenti člani ansambelske igre Tadej, Nina in Lana, s harmoniko Matija, z violino Tinkara, z besedo so program dopolnili Tjaž, Erik, Tim, Tisa, Maja in Karmen, zaplesala pa je Patricija. S kitaro je petje spremljal tudi učitelj Andrej, ki je na prireditvi odigral tudi pomembno vlogo tonskega mojstra, za izvedbo glasbenega dela pa je z vodenjem in spremljanjem na klavirju odlično poskrbela učiteljica Maja. Zahvala gre tudi vsem, ki ste pomagali pri postavitvi prireditve in tako zajetno pripomogli k uspešni izvedbi.

Dogajanje je s kratkim nagovorom vseh prisotnih zaključila pomočnica ravnateljice, ga. Nina Maček, ki je v imenu ravnateljice zaželela čim bolj sproščena počitniška meseca za učence in sproščujoče dopustniške dni za zaposlene.

Ob koncu šolskega leta gre posebna zahvala vsem posameznikom za zgledno in vzorno vedenje, spoštljiv odnos, srčnost, prijaznost …, torej vsem, ki so vse leto delovali v duhu pravičnosti in vzornosti. Zaposleni in učenci smo vsak po svojih močeh dodali mnogo dobrega, da smo vse leto uspešno napredovali in krmarili med številnimi težavami in zagatami. Uspeli smo in na to smo upravičeno ponosni!

Učenci, učitelji in starši, naj bodo prihajajoči dnevi srečni, sproščeni in varni, v njih užijte veliko dobrega, zapolnite jih z veliko kulture, umetnosti, branja, športa in prijetnega druženja.

učiteljica Anamarija Novak