Osnovna šola Stranje – Knjižnica

Izposoja knjižničnega gradiva

V času ponovne vzpostavitve šolanja na daljavo si je v šolski knjižnici moč izposoditi gradivo. Vabljeni, da tudi v teh časih v prilagojeni obliki zaidete v šolsko knjižnico.

Izposoja in vračilo zopet potekata brezstično in le po predhodnem naročilu. Neposredni dostop do knjižnih polic žal ni mogoč.

Želeno knjižno gradivo lahko naročite prek e-naslovov: anze.slana@os-stranje.si in tea.letonja@os-stranje.si. Naročilo naj bo opravljeno najkasneje do 9. ure na dan prevzema. Več o poteku naročanja, prevzemanja in vračila knjig pa si preberite v priloženem dokumentu.

Paketi presenečenja v knjižnici

Vsakemu naročilu dodamo še paket presenečenja, ki vsebuje knjige po izboru knjižničarjev, prilagojene starosti učenca. V času, ko neposreden dostop do knjižnih polic ni mogoč, s tovrstno akcijo skušamo popestriti šolanje na daljavo in promovirati branje.

Paketi vsebujejo knjige, ki niso močno popularizirane in so nekoliko manj brane, a zato niso nič manj kakovostne. Seveda pa v šolski knjižnici lahko naročite le paket presenečenja.

Knjige v paketu vrnete kot ostale izposojene knjige.