Srečno devetaki!

Še med COVID-19 smo se spraševali, če  se bomo še videli  v letošnjem šolskem letu in se lahko poslovili. Vodstvo šole nam je omogočilo, da smo se 15. junija zbrali v Eco Resortu. V čudovitem okolju, na pomolu ribnika, smo pripravili prizorišče za slovesen zaključek. Še deževati je prenehalo.

Staršem, učiteljem in ostalim delavcem šole smo se predstavili s slovesnim prihodom, glasbenimi in plesnimi točkami, program pa so popestrili šaljivi prizori, ki so se nam zgodili  v devetih letih šolanja.

Gospod ravnatelj nam je podal nekaj življenjskih napotkov za nadaljnje šolanje, razredničarki pa sta podelili spričevala, številna priznanja in knjižne nagrade.

Ob koncu smo zahvalili vsem učiteljem za potrpežljivost in znanje, ki smo ga osvojili, razredničarkam pa še za dodatno dogovarjanje in spodbujanje. Zahvala  gre tudi ravnatelju Borisu Jemcu za dobro vodenje šole. Nismo pozabili tudi ostalih delavcev šole, saj smo bili vsi skupaj kot ena velika družina. Posebna zahvala gre našim dragim  staršem, saj so nas spodbujali in nam pomagali, ko nam je bilo težko in se veselili z nami, ko nam je bilo lepo.

Veliko smo se fotografirali, potočili kakšno solzo  in se poslovili s  pesmijo o prijateljstvu.

Posebna zahvala velja tudi g. Zormanu, ki nam je prijazno odstopil prostor v Eco Resortu, kjer smo se lahko vadili in izvedli prireditev.

Devetošolci z razredničarkama

Vse fotografije dobite pri učiteljici Miri Rifl, s seboj prinesite USB ključek.