ŠOLSKI PREVOZI IN PRVI ŠOLSKI DAN

Spoštovani starši!

Verjamem, da vas skrbi, kako se bo letošnje šolsko leto začelo. V skrbeh smo tudi zaposleni na šoli, predvsem v zvezi z zagotovitvijo varnih šolskih prevozov.

Rada bi vas obvestila, da smo v stalnem kontaktu z Občino Kamnik in CZ Kamnik, s katerimi iščemo najoptimalnejše rešitve. Žal nam zaenkrat tudi odgovorni ne morejo posredovati zagotovil, da bo promet tekel nemoteno. Delo na cestah namreč intenzivno poteka. Zaenkrat pričakujemo, da bo šolski avtobus v smeri Mekinje–Bistričica–Stahovica vozil po ustaljenem voznem redu. Cesta proti prelazu Črnivec pa je bolj problematična in posledično nam odgovorni ne morejo posredovati podatkov, saj avtobus ne sme voziti, dokler cesta ni uradno odprta za promet.

Podatki se spreminjajo iz dneva v dan, zato vas prosimo za razumevanje. Dnevno spremljajte našo spletno stran, preko katere boste takoj, ko bo mogoče, prejeli vse informacije. Upamo, da vam bomo v najkrajšem možnem času lahko posredovali ustrezna navodila v zvezi s prevozi in prvim šolskim dnem.

Hvala za razumevanje, vse dobro vam želim!

Mateja Hari
ravnateljica